Nederlands English
 
Algemeen
Wie zijn we
Historiek
Ligging & openingsuren
Kwaliteit & veiligheid
Aanbod
Kippers
Bulk Citernes
Flattrailers
Huiftrailers
Liquide citernes
Binnenladers
Contact & prijsaanvraag
 
Historiek
 

Transportbedrijf Verhelst n.v. werd in 1973 opgericht als onderdeel van de Groep Verhelst. Het specialiseerde zich vooral in het transport van bouwmaterialen wat tot vandaag nog atlijd de kernactiviteit is.

Transportbedrijf Verhelst biedt u kipopleggers voor transport van grondstoffen voor de industrie, bouwsector en wegenbouw zoals oa zand, steenslag en breukstenen tot 6 ton per stuk.

Poederciternes voor oa. cement en flattrailers voor gepalletiseerde of verpakte goederen. De voorbije 20 jaar werd een grote expertise opgebouwd inzake transport met flattrailers naar de verste uithoeken van de UK, waar eigen trekkers zorgen voor stipte leveringen.

Bovendien beschikt de Groep Verhelst over eigen, goed uitgeruste loodsen voor overslag in de haven van Oostende met losfaciliteiten volgens de behoeften van de klant. (zie Ter Polder)

Transeurope n.v. ontstond in 1948 en legde zich vooral toe op het transport van dranken voor de grote Belgische brouwerijen. In 1975 trad Transeurope toe tot de Groep Verhelst.

Transeurope legt zich hoofdzakelijk toe op twee grote activiteiten.
Enerzijds het tankvervoer voor diverse vloeistoffen en anderzijds het transport van gepalletiseerde en verpakte producten met huiftrailers (tautliners).

Deze 2 transportbedrijven van de Groep Verhelst staan garant voor stipte en snelle leveringen. Een kwaliteitsvolle service en de grootste zorg voor uw goederen worden hoog in het vaandel gedragen zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteit.

In mei 2010 nam Transportbedrijf Verhelst Transeurope over door fusie en veranderde op zijn beurt van naam in Verhelst Logistics NV. Zo werd Verhelst Logistics NV een grotere speler binnen de transportwereld en wordt er meer duidelijkheid en uniformiteit verschaft naar de klanten en buitenwereld.

 
 
 

2015 © Transport Verhelst - realisation by Witter®