Nederlands English
 
Algemeen
Wie zijn we
Historiek
Ligging & openingsuren
Kwaliteit & veiligheid
Aanbod
Kippers
Bulk Citernes
Flattrailers
Huiftrailers
Liquide citernes
Binnenladers
Contact & prijsaanvraag
 
Kwaliteit & veiligheid
 

Verhelst Logistics NV beschikt over een eigen moderne onderhoudswerkplaats waar ervaren en uitstekend opgeleide technici de trekkers en opleggers in een onberispelijke conditie houden. In totaal telt de Groep Verhelst anno 2011 900 stukken rollend materieel. Tevens zorgt de eigen truckwash ervoor dat de vrachtwagens dagelijks verzorgd en net de wegen op kunnen.

Elke vrachtwagen is uitgerust met een betrouwbare boordcomputer waarbij men de transporten perfect kan opvolgen inzake rij- en rusttijden, real-time positionering en waarbij het doorsturen van de ritopdrachten en de communicatie met de chauffeur perfect verloopt.

Een perfect op maat gemaakt TMS-pakket zorgt samen met de boordcomputer voor één geïntegreerde automatiseringsomgeving zodat de tijd tussen orderingave en facturatie nu veel efficiënter en sneller verloopt.

Verhelst Logistics NV staat ook garant voor grondige chauffeursopleidingen. Elke nieuwe kandidaat volgt een training van 1 week tot hij alle vereiste vaardigheden onder de knie heeft. Verhelst Logistics NV zorgt ook voor de opleididing "vakbekwaamheid" voor zijn chaufeurs met aangepaste modules zodat tegen 2016 voldaan wordt aan de opgelegde eisen van de overheid.

Verhelst Logistics NV is ook een voortrekker inzake ‘meer veiligheid op de weg’. Ondermeer de campagne ivm. de dode hoekspiegel in samenwerking met de lokale autoriteiten naar de scholen toe, heeft de voorbije jaren z’n vruchten afgeworpen.

Bovendien beschikt Verhelst Logistics NV over de nodige vergunningen inzake vervoer van
ADR-vloeistoffen en oversized loads.

 
 
 

2015 © Transport Verhelst - realisation by Witter®